Liselott Blixt

DF: Kommuner skal rette deres fejl Tilsyn – uanset antal og frekvens – nytter ikke noget, hvis ikke kommunerne retter de fejl, de begår, mener Dansk Folkepartis Liselott Blixt. Hun forventer, at kommunerne vender blikket indad og sørger for at rette op på de fejl, det nye tilsynssystem finder.

Med en kapacitet på kun 10 pct. af behandlingsstederne i en given sundhedsfaglig kategori har flere organisationer udtrykt bekymring omkring regeringens plan for det nye, risikobaserede tilsyn og dens effekt på kvaliteten af den behandling, borgere får på plejehjem. Frygten – hos bl.a. Ældresagen – går på, at kontrol med 10 pct. af plejehjemmene langt fra er nok til at finde alle de alvorlige fejl. I en artikel dokumenterede DR P4 København for nyligt, at ni ud af ti københavnske plejehjem havde fejl...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind