Datalovgivning spænder ben for akutsamarbejde Datalovgivningen står i vejen for det gode samarbejde om akutteams mellem Aarhus Kommune og Aarhus Universitetshospital. Problemet risikerer at sprede sig hastigt, så snart supersygehuse og flere tidligere udskrivninger bliver en realitet.

Der bliver snakket meget om tværsektorielle løsninger for tiden. Ordet er her og der og alle steder, og oftest optræder det som kilden til frustration, når det ikke lykkes at skabe glidende, tværsektorielle patientovergange, eller når samarbejdet og kommunikationen mellem primær – og sekundærsektoren ikke fungerer. I Aarhus har de dog en tværsektoriel succeshistorie; her er akutteamet udformet som et samarbejde mellem kommunale akutsygeplejersker og geriatrisk team på Aarhus Universitetshospital. Men succesen er truet, og det er lovgivningen, der står i vejen....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind