Digitale genoptræningsplaner forsinket Nye digitale genoptræningsplaner skulle have været klar til brug i kommunerne fra oktober 2015, men en forsinkelse betyder, at ibrugtagningsdatoen er udskudt til 2. maj 2016.

Fra 1. oktober 2015 skulle kommunerne have påbegyndt implementeringen af nye, digitale genoptræningsplaner. Men på grund af forsinkelser i processen med at fastlægge standarderne i de nye genoptræningsplaner, har KL og Danske Regioner henstillet til ministeriet, at ibrugtagningsdatoen bliver skubbet godt et halvt år til 2. maj 2016. Sundheds – og Ældreministeriet har netop godkendt henstillingen skriver KL, der samtidig henstiller til kommunerne om at informere deres it-leverandører om forsinkelsen. Den ændrede plan betyder dog, at kommunerne skal være helt klar,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.