Danskere skal præsentere hvidbog om multisygdom for EU En gruppe af danske eksperter inden for kroniske sygdomme og multisyge patienter er blevet bedt om at præsentere et udkast til en hvidbog på området for et EU-udvalg.

En EU-arbejdsgruppe under European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing har inviteret en gruppe danske forskere til at præsentere et udkast til en hvidbog for multisygdomsområdet. En tidlig udgave af hvidbogen skal efter planen præsenteres på et møde i oktober måned. »Hvidbogen kommer til at tage afsæt i en dansk konference, der blev afholdt i maj måned, hvor eksperter og fagfolk var samlet for at videndele. Det er konklusionerne derfra, vi vil bygge videre på,« fortæller Anne Frølich, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind