Kommune og hospital samarbejder om borgere med behov for forebyggelse Københavns Kommune og Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler er gået sammen i et projekt, hvor borgere med stor risiko for hjertesygdom bliver henvist direkte fra hjerteafdelingen til et kommunalt forebyggelsescenter.

Hvis man gerne vil vide, hvem der får en blodprop i hjertet senere hen, er en af de mest sikre forudsigelser at se på, hvem der tidligere har været indlagt til observation på en akut hjerteafdeling. Den viden til trods er der ikke nogen organiseret opfølgning på de patienter, der efter undersøgelser på hjerteafdelingen ikke slår ud som syge på hverken hjertekardiogram, ved blodprøver eller ved hjerte-ct. »Vi vil så gerne gøre noget for den gruppe patienter, for vi ved, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.