Christian Freitag melder sig som kandidat til formandsposten i PLO Formanden for hovedstadens praktiserende læger, Christian Freitag, stiller op som ny formand for Praktiserende Lægers Organisation.

Efter tre måneder som lokalformand for Praktiserende Lægers Organisation i Region Hovedstaden, har Christian Freitag besluttet at gå efter posten som formand for alle landets praktiserende læger, der er blevet ledig, efter at nuværende formand, Bruno Melgaard Jensen har meddelt, at han trækker sig som formand ved det kommende repræsentantskabsmøde 11. april. Allerede i fredags, var der flere, der bragte den 49-årige Christian Freitag i spil som ny formand, hvilket Christian Freitag på det tidspunkt ikke havde kommentarer til. Beslutningen er truffet...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.