Borgmestre i oprør over besparelser på sygehuse De seks kommuner i det tidligere Ringkøbing amt er særdeles kritiske over for fremlagte besparelser i Region Midtjylland.

Et fremlagt sparekatalog for Region Midtjylland er klart uacceptabelt og vil skævvride sundhedsvæsnet i regionen. Det mener de seks borgmestre i kommunerne Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer, som i et fælles høringssvar (pdf) tager kraftigt afstand for de foreslåede besparelser, der ifølge borgmestrene særligt vil ramme borgere i Midt- og Vestjylland, hvor Hospitalsenheden Vest står over for at skulle nedlægge 225 af de i alt 807 årsværk, som regionens vil spare væk. »Det er vores klare opfattelse, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind