Jette Skive
»Det er vigtigt at huske på, at vi som samfund har et fælles ansvar for at forebygge sygdom og at tilbyde den bedste behandling, når sygdomme alligevel opstår. Det er altafgørende, at vi løser opgaven i samarbejde med både borger, praksissektoren og civilsamfundet, mener Jette Skive (DF), der er formand for sundheds- og ældreudvalget under Kommunernes Landsforening (KL).

Ældres helbred er ikke blevet bedre siden 2010 En ny rapport fra Sundhedsstyrelsen viser, at ældre ikke har fået et bedre helbred siden 2010 på trods af et øget fokus på området. Enhedschef i Sundhedsstyrelsen er overrasket over, at kommunernes indsats ikke har slået bedre igennem, mens formand for kommunernes sundheds- og ældreudvalg mener, at det er et fælles ansvar.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind