Jette Skive
»Det er vigtigt at huske på, at vi som samfund har et fælles ansvar for at forebygge sygdom og at tilbyde den bedste behandling, når sygdomme alligevel opstår. Det er altafgørende, at vi løser opgaven i samarbejde med både borger, praksissektoren og civilsamfundet, mener Jette Skive (DF), der er formand for sundheds- og ældreudvalget under Kommunernes Landsforening (KL).

Ældres helbred er ikke blevet bedre siden 2010 En ny rapport fra Sundhedsstyrelsen viser, at ældre ikke har fået et bedre helbred siden 2010 på trods af et øget fokus på området. Enhedschef i Sundhedsstyrelsen er overrasket over, at kommunernes indsats ikke har slået bedre igennem, mens formand for kommunernes sundheds- og ældreudvalg mener, at det er et fælles ansvar.

Danske ældre lever længere, men deres helbred er ikke blevet bedre siden 2010. Det viser den nye rapport »Ældreprofilen 2019« fra Sundhedsstyrelsen, som har undersøgt ældres sundhed og trivsel. Det ærgrer Mads Biering La Cour, der er enhedschef i Ældre og Demens i Sundhedsstyrelsen. »Vi havde selvfølgelig håbet, at det så anderledes ud, fordi der […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement