Ældre ønsker ikke nødvendigvis selskab til maden Et pilotstudie af ældres forhold til ernæring, mad og måltider viser noget overraskende, at det sociale omkring måltider ikke er alfa og omega, som mange kommunale indsatser ellers baserer sig på.

Ældre Sagen, Folketinget og kommunerne gør sig alle mulige tanker om ældres forhold til mad og måltider. Men hvad tænker ældre mennesker egentlig selv om mad og måltider? Det spørgsmål var udgangspunktet for et netop offentliggjort pilotprojekt lavet i et samarbejde mellem Institut for Fødevarer og MAPP Centret ved Aarhus Universitet. Fødevarestyrelsen har i en periode haft stort fokus på, hvilke parametre der påvirker ældres madglæde, og derfor har styrelsen bedt Aarhus universitet se på ældres forhold til mad. Pilotprojektet,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.