Ny database skal sikre skrøbelige ældre bedre behandling
En ny database for skrøbelige, ældre patienter skal gøre mødet mellem de ældre og hospitalerne bedre.Foto: Colourbox

Ny database skal sikre skrøbelige ældre bedre behandling Skrøbelige ældre får nu deres egen database. Ambitionen er at øge behandlingskvaliteten for en voksende patientgruppe. Et andet formål er at få sundhedspersonalet til at få øje på de skrøbelige ældre, siger databaseformand.

En ny database skal gøre mødet mellem den voksende gruppe af skrøbelige ældre og hospitalerne bedre. Det er ambitionen for den nyoprettede Database for ældre, skrøbelige patienter i Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP). Det skriver RKKP i en pressemeddelelse. Afdelingslæge Lone Winther Lietzen fra Afdeling for Ældresygdomme, Aarhus Universitetshospital, er udpeget af bestyrelsen for Dansk Selskab for Geriatri til at stå i spidsen for databasen. Vi håber, vi kan få puttet god kvalitet ind i indlæggelser, så de bliver effektive, for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind