Aabenraa har samlet indsatsen til forebyggelse af børn og unge: Alle ved nu, hvor de kan få hjælp
»Vi styrer hele tiden efter mantraet ‘at være på pletten med et tilbud, hvor behovet er, når behovet er der’. Det gør en forskel for borgere og samarbejdspartnere,« siger Mai-Britt Sølvbjerg Moldt, leder af Tidlig Forebyggelse i Aabenraa Kommune.

Aabenraa har samlet indsatsen til forebyggelse af børn og unge: Alle ved nu, hvor de kan få hjælp Aabenraa Kommune har rykket alle forebyggelsesindsatser til børn og unge til en samlet enhed væk fra myndigheden, hvor tilbud tilrettelægges efter familien. Det har øget fokus på forebyggelsesopgaven, mener leder.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.