44 organisationer i fælles opråb: Vi skal have en sundhedsreform – og det haster I et brev opfordrer 44 organisationer regeringen til at lave sundhedsreform, som kan løse de store udfordringer, der truer kvalitet, patientsikkerhed og adgang til sundhedsydelser.

»Vi skriver til dig med dette vigtige budskab fra patienter og pårørende: Det haster med en afklaring af fremtidens sundhedsvæsen.« Sådan indleder 44 organisationer et fælles brev til sundhedsminister Magnus Heunicke (S). Blandt foreningerne ser man både Danske Patienter, Kræftens Bekæmpelse, Ældre Sagen og Diabetesforeningen. De ønsker med brevet at komme med et opråb til regeringen om, at det er tid til at sætte skub i en samlet reform, som kan tage livtag med de store udfordringer, der i dag...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.