Sådan samarbejder 22 kommuner om selvmordsforebyggelse Det svære tværsektorielle samarbejde er systematiseret i projektet ‘Behandlingskæden’ i Region Syddanmark, hvor 22 kommuner arbejder for god og sammenhængende behandling til selvmordstruede børn og unge.

Når et ungt menneske forsøger at tage sit eget liv, stiller det store krav til samarbejdet mellem sektorer: Fra akutmodtagelsen til psykiatrien til kommunen – og måske over egen læge – skal kommunikationen bare fungere, så den unge ikke bliver tabt mellem sektorerne i sit livs mest sårbare situation. I Region Syddanmark har 15 års arbejde med selvmordsforebyggelse betydet, at alle 22 kommuner nu er med i projektet ‘Behandlingskæden’, der sikrer børn og unge en sammenhængende behandling efter et selvmordsforsøg. Faktisk fungerer...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.