Pårørende føler sig ladt i stikken af psykiatriske skadestuer 40 pct. af de pårørende til psykisk syge oplever, at de psykiatriske skadestuer ikke har kunnet hjælpe den psykisk syge i den akutte situation, viser undersøgelse.

 Borgere afvises i stor stil på de psykiatriske skadestuer, så de pårørende i alt for høj grad efterlades med et urimeligt stort ansvar for, at deres kære ikke gør skade på sig selv eller andre. Det er konklusionen på en undersøgelse, som patientforeningen Bedre Psykiatri lavede i foråret blandt pårørende til psykisk syge. Undersøgelsen viser, at 40 pct. af de adspurgte mener, at de psykiatriske skadestuer ikke har kunnet hjælpe den syge i den akutte situation 62 pct. har oplevet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind