Venstre-kandidater åbner for brugerbetaling i almen praksis Kun et fåtal af Venstres kandidater ved det kommende Folketingsvalg afviser at indføre brugerbetaling for lægebesøg. Læger afviser.

Selvom partiet Venstre ikke officielt har noget ønske om at indføre brugerbetaling for besøg hos praktiserende læger, så ser flere at partiets kandidater ved det kommende Folketingsvalg anderledes på spørgsmålet. Det viser kandidaternes besvarelser i Altingets kandidattest, skriver bt.dk. Her erklærer kun seks af 56 kandidater sig helt uenige i, at et besøg hos den praktiserende læge skal koste eksempelvis 100 kr, mens eksempelvis sundehdsordfører Sophie Løhde kun er »delvist uenig«. Bruno Melgaard Jensen, formand for Praktiserende Lægers Organisation, er imod...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.