Foto: Agata Ewa Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt

Viborg henter ny sundhedschef fra Hospitalsenhed Midt Kristine Stange bliver ny sundhedschef i Viborg Kommune. Hun kommer fra en stilling som kommunikations- og sekretariatschef på Hospitalsenhed Midt.

41-årige Kristine Stange kan fra årsskiftet kalde sig sundhedschef i Viborg Kommune. Her afløser hun Peter Borup Sørensen, der fratrådte sin stilling tidligere i år for at starte som som SOSU-elev. Kristine Stange er uddannet kandidat i statskundskab og er aktuelt i gang med en masteruddannelse i offentlig ledelse. Hun har siden 2015 arbejdet som kommunikations- og sekretariatschef ved Hospitalsenhed Midt. »Jeg ser frem til at blive en del af den sundhedsfaglige udvikling tæt på borgernes hverdagsliv i Viborg Kommune....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind