Tre aktører: Fremtidens ældrepleje har brug for handling

Tre aktører: Fremtidens ældrepleje har brug for handling Rekruttering, et opgør med sundheds- og servicelov og Buurtzorg-modellen er vigtige punkter for fremtidens ældreområde, mener tre deltagere fra Ældretopmødet.

Torsdag kunne Social- og ældreministeren, KL, FOA og Ældre Sagen byde velkommen til Ældretopmøde nummer to, hvor målet er i fællesskab at sætte en ny retning for den fremtidige ældrepleje. Og hvad skal den nye retning så være for ældreplejen? Det har vi spurgt tre deltagere fra Ældretopmødet om. Inge Kristensen, direktør for Dansk Selskab for Patientsikkerhed, efterlyser, at de mange møder og konferencer om ældre faktisk fører til tiltag, så der bliver sat handling bag ordene. For selvom det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind