Vi skal huske at tale sundhedsvæsenet op, skriver udviklingskonsulent for tværsektoriel kompetenceudvikling i Region H, Helle Høstrup, i dette blogindlæg.

Tal fagene op Vi skal fortælle, hvordan det lykkes at samarbejde på tværs af fag og sektorer, så patienternes forløb kommer til at hænge sammen. Fordi det også sker. Og det sker, fordi der er virkelig dygtige, engagerede og dedikerede sosu-assistenter og hjælpere, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter og læger, skriver Helle Høstrup, Udviklingskonsulent for tværsektoriel kompetenceudvikling i Region H.

Forleden læste jeg en artikel om en ung kvinde, der arbejdede som hjemmehjælper i sin fritid og elskede det. Det er bemærkelsesværdigt i mængden af den armod, der beskrives i vores sundhedsvæsen. I den sidste måned har jeg undervist i kommunale sygeplejersker på specialuddannelsen i borgernær sygepleje og afsluttet et tværsektorielt kursusforløb om hjerneskaderehabilitering for flere faggrupper. Jeg står tilbage med en spirende tro på fremtiden for det danske sundhedsvæsen og de patienter og borgere, vi skal tage vare på. ...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.