Syv satspuljeprojekter løser rigtige overgangs­problemer Jeg har sat mig det mål, at jeg skal med på et besøg på en eller flere af de medvirkende enheder for at se, hvordan man konkret arbejder med metoder og forbedringer på tværs, skriver direktøren for Dansk Selskab for Patientsikkerhed i dette blogindlæg.

Sammenhæng mellem sektorerne er og bliver min kæphest! Men kæpheste er jo lavet af træ, så det hjælper ikke rigtig at piske dem … Derfor er det også rigtig rart og godt at se, at de store projekter, der er skudt i gang under satspuljen for den svage, ældre borger går konkret til værks og tager fat i at løse rigtige overgangsproblemer og sætter ambitiøse mål. De syv projekter er: Region Hovedstaden: Sikker Sammenhæng Region Hovedstaden: Tværsektoriel stuegang – fremtidens...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.