Sygeplejersker siger op i protest på plejecenter Alvorlige fejl bliver tysset ned på Plejecenter Vesterløkke i Kolding, melder flere sygeplejersker, der af den grund er gået i protest.

Flere sygeplejersker har sagt deres arbejde på Plejecenter Vesterløkke i Kolding op efter, at de har følt, at alvorlige fejlbehandlinger er blevet tysset ned i stedet for, at arbejdspladsen har lært af dem. Det skriver DR.

En af de tidligere sygeplejersker fortæller, at en fejlbehandling kunne have ført til en borgers død, og da hun opdagede fejlen, gik hun ind til sin leder med tårer i øjnene, fordi hun ikke troede, at en så grotesk fejl kunne ske.

Mindst fire sygeplejersker har ifølge DR i løbet af det seneste halve år sagt op på grund af forholdene på Vesterløkke, hvor fejlene, ifølge dem, ikke bliver taget op. De fortæller, at også en femte sygeplejerske har sagt op af samme årsag.

Senior- og sundhedsdirektør i Kolding Annette Lund afviser kritikken fra de tidligere ansatte.

»Jeg kan ikke genkende, at det nogensinde ikke har været god tone at indberette, når der er sket en menneskelig fejl. Det har vi i Kolding Kommune stort fokus på, og vi er stolte af den UTH-praksis, vi har,« siger hun til DR.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.