Sundheds- og ældreministeriet åbner ny afdeling for det nære Det store fokus på det nære sundhedsvæsen resulterer nu i, at sundheds- og ældreministeriet udvider med endnu en afdeling, der skal fokusere på ældreområdet og det nære, sammenhængende sundhedsvæsen.

Sundheds- og ældreministeriet går fra to til tre afdelinger, når en afdeling for ældreområdet og det nære, sammenhængende sundhedsvæsen åbner inden for kort tid. Ministeriet søger lige nu en afdelingschef, som skal være med til at sikre en effektiv og sammenhængende indsats mellem ældreområdet, de kommunale sundhedsopgaver, almen praksis og indsatserne for kroniske patienter. Den nye afdelingschef bliver sammen med to andre afdelingschefer og departementschef Per Okkels departementets overordnede ledelsesgruppe. Ifølge opslaget får den nye afdelingschef det umiddelbare ansvar for bl.a. nye,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind