29 vil være Sundhedsministeriets chef for det nære sundhedsvæsen Sundhedsministeriets nye afdeling for det nære, sammenhængende sundhedsvæsen skal være med til at sikre en effektiv og sammenhængende indsats mellem ældreområdet, de kommunale sundhedsopgaver, almen praksis og indsatserne for kroniske patienter.

Mandag udløb ansøgningsfristen for at blive chef for Sundhedsministeriets nye afdeling for det nære, sammenhængende sundhedsvæsen, og ved deadline havde ministeriet modtaget 29 ansøgere. Det oplyser ministeriet til Kommunal Sundhed. Den kommende afdelingschef primære ansvarsområde bliver at sikre en effektiv og sammenhængende indsats mellem ældreområdet, de kommunale sundhedsopgaver, almen praksis og indsatsen i forhold til den kroniske patient, og personen skal blandt andet hjælpe til at styrke ministeriets fokus på nye, innovative løsninger på ældreområdet, sammenhængen mellem almen praksis og kommuner, hele forebyggelses-,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind