Ny chef for det nære sundhedsvæsen på plads i ministeriet Det blev en intern kandidat, der fra fra 1. november bliver afdelingschef i Sundhedsministeriets nyoprettede afdeling for Ældreområdet og det Nære, Sammenhængende Sundhedsvæsen.

Sundheds- og ældreministeriet har udpeget chefen for departementets nye Afdeling for Ældreområdet og det Nære, Sammenhængende Sundhedsvæsen. Valget er faldet på Jakob Krogh, som siden 2012 har været kontorchef i ministeriets center for Sygehuspolitik. Hans hovedopgaver bliver at understøtte og udvikle ældreområdet og det nære sundhedsvæsen. Han forklarer, at der er mange ting at tage fat på bl.a. opgaven om videre at understøtte, at sundheds- og ældreindsatsen hænger bedre sammen med regionerne. Derudover skal han også arbejde med demensindsatsen og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind