Sosu’er nedlægger arbejde i sympati med sygeplejersker Fire ansatte på et plejehjem i Silkeborg Kommune har nedlagt arbejde i sympati med sygeplejerskerne og for at vise utilfredshed med egne arbejdsvilkår. Arbejdsmarkedsforsker har ikke set lignende tilfælde.

‘SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere støtter sygeplejerskerne’ Sådan lyder en ny gruppe på Facebook, der siden 7. september har fået 5.400 medlemmer. I gruppen finder man et opslag fra Karin Söderhamn. Hun var blandt de fire ansatte FOA-medlemmer på Toftevang plejecenter i Silkeborg Kommune, der onsdag nedlagde arbejdet. »Igen i morges mødte vi ind til to sygemeldinger ud af seks, uden mulighed for at kalde anden bemanding ind. Vi har over en lang periode kørt på pumperne, pga. sygdom og mangel på...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind