Mere end hver femte social- og sundhedsassistent føler sig stresset Social- og sundhedsassistenter er blandt de mest stressede jobgrupper, viser undersøgelse fra Arbejdstilsynet. Lederne må træde i karakter og sikre ordentlige rammer, mener forbundssekretær i FOA.

Social- og sundhedsassistenter er en af de professioner, der føler sig mest stresset. Det viser en ny undersøgelse om arbejdsmiljø fra Arbejdstilsynet, hvor ca. 30.000 lønmodtagere har svaret på et spørgeskema. Her svarer 23. pct. af social- og sundhedsassistenterne, at de hele tiden eller ofte har følt sig stresset indenfor de seneste to uger. Stressniveauet er kun overgået af gymnasielærere med en andel stressede på 23,4 pct., socialrådgivere på 23,5 og passagerservicemedarbejdere på 24,1 pct. Det høje tempo i hjemmeplejen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind