Solsidecentret Nibe lykkes med at opfylde beboernes ønsker for den sidste tid Der er plads til, at beboere kan afslutte livet, som de ønsker det på Solsidecentret Nibe. Det sikres ved at tale åbent om døden gennem faste rutiner, hvilket sikrer stor værdighed til gavn for både beboere og medarbejdere, siger assisterende leder Pernille Vestergaard.

Et plejecenter er ofte det sidste hjemsted for beboerne, og i løbet af de seneste to år er 60 beboere på plejecentret Solsidecentret Nibe døde. Hvad de alle havde til fælles var, at de havde taget stilling til, hvordan de gerne ville afslutte livet. De havde forholdt sig til, om de f.eks. ville have livsforlængende behandling eller genoplives ved hjertestop. Det er nu to år siden, at en medarbejder har stået i en situation, hvor beboerens ønsker, for den sidste...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind