Foto: Kevin Broadberry

Har du spurgt, hvor en borger helst vil dø? De fleste vil helst dø hjemme, og sundhedsprofessionelle skal gøre samtalen om døden til en rutine, siger læge og chefkonsulent i Dansk Selskab for Patientsikkerhed, Ove Gaardboe. Han undrer sig over, store regionale og kommunale forskelle for dødssteder.

Hvor vil du helst dø? Måske på plejehjem når du er blevet gammel. Eller i sygehussengen tæt på specialisternes fagkyndige behandling. Måske har du som læge taget stilling til det, men har du stillet din patient samme spørgsmål? Læge og chefkonsulent i Dansk Selskab for Patientsikkerhed Ove Gaardboe mener, at det er vigtigt, at læger både selv tager stilling til, hvordan man gerne vil herfra, når den tid kommer, og at man spørger patienterne. Selv har han talt med sine...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind