Sociale forhold gennem hele livet påvirker vores alderdom Vi skal ikke kun bremse ældres fysiske funktionsevnetab. Vi skal også rette blikket mod tidligere stadier, fordi sociale forhold gennem hele livet har betydning for vores fysiske funktionsevne som ældre.

I den kommunale ældrepleje er fokus ofte på at bremse ældre borgeres tab af funktionsevne, så de længst muligt kan klare de daglige gøremål som at snøre sko og at bære indkøbsposerne. Det sker ved at opfordre til forskellige former for fysisk aktivitet. Det er aldrig for sent at gøre en indsats for at bremse ældres tab af fysisk funktion, men en tidlig indsats kan gøre en forskel for, hvordan vores alderdom bliver. Vores fysiske funktionsevne som ældre hænger nemlig...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.