Marie Henriette Madsen
»Udfordringen kommer også af, at hver akutmodtagelse har mange kommuner, de skal samarbejde med. Men noget af det, man kan læse ud af rapporten, er, at det handler meget om at have nogle helt klare aftaler. Altså hvad gør man, når der opstår akut sygdom hos en borger, og hvad er kriterierne for, hvornår man sender borgere til akutmodtagelsen, og hvornår man ser dem an i kommunen,« siger Marie Henriette Madsen, senior projektleder hos Vive, som har været med til at lave undersøgelsen.

Samarbejde mellem kommuner og akutmodtagelser halter Klare aftaler er en mangelvare i samarbejdet mellem akutmodtagelserne og de kommunale plejetilbud, og det fører til unødvendige indlæggelser, viser ny undersøgelse fra Vive.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind