Salt koster Danmark milliarder Vi spiser stadig alt for meget salt. Derfor påbegynder Fødevarestyrelsen i samarbejde med halvdelen af landets kommuner og flere supermarkedskæder kampagnen 'Får du for meget'?

90 pct. af danskerne får for meget salt, selvom kun cirka 30 pct. tror, de selv får for meget. Den diskrepans i opfattelser håber Fødevarestyrelsen at lave om med kampagnen ‘Får du for meget’, som netop er påbegyndt. Fødevarestyrelsen samarbejder i kampagnen med halvdelen af landets kommuner, flere supermarkedskæder og partnerne i Saltpartnerskabet om at sænke danskernes saltforbrug, der optimalt set er på 5-6 gram dagligt. Beregninger fra Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed viser, at sundhedsvæsenet kan spare op mod 1-2...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind