Sådan fordeles posterne efter kommunalvalget Resultaterne fra kommunalvalget giver sandsynligvis et skifte fra blå til rød på formandsposten i KL’s bestyrelse. Der er flere nye navne på sundhedsposterne i de største kommuner.

Kommunalvalget er overstået, og det har budt på mange dramaer, hvor nye personer kan iklæde sig de tunge borgmesterkæder. Overordnet er Venstre og Dansk Folkeparti gået tilbage, mens Socialdemokratiet er gået frem. Det kan ud over pladserne i de kommunale byråd rundt i landet også ses i Kommunernes Landsforeningens (KL) bestyrelse. Der er 17 pladser i KL’s bestyrelse, og ved mange af dem, er der ikke sket noget specielt. Dog er der sket det, at Socialdemokratiet får syv pladser i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.