Efter otte ugers konflikt med strejkende sygeplejersker skal Dansk Sygeplejeråd og Danske Regioner mødes for første gang siden konflikten brød ud onsdag 11. august.

Regioner og sygeplejersker mødes for første gang siden konfliktstart Danske Regioner inviterer Dansk Sygeplejeråd til et gensidigt orienteringsmøde i et forsøg på at finde en løsning på konflikten. Sygeplejerskerne har takket ja til at mødes onsdag.

Sygeplejerskerne har strejket siden 19. juni, og flere strejker er varslet. Nu skal Danske Regioner og Dansk Sygeplejeråd (DSR) mødes for første gang siden konfliktens start. Regionerne har nemlig inviteret sygeplejerskerne til et gensidigt orienteringsmøde, som skal foregår i morgen, onsdag 11. august.  »Min dør har stået åben, men vi har kun hørt lidt igennem pressen. Derfor indkalder vi nu DSR til et orienteringsmøde, for måske hjælper det at sidde over for hinanden. Der er ikke tale om en forhandling...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.