Professor: Behov for flere mænd i plejesektoren Prominent britisk professor peger på, at et stigende antal ældre mænd tilsvarende øger behovet for mænd i plejesektoren. Mange mænd foretrækker nemlig personlig pleje fra én af samme køn.

Martin Green er chef for den britiske organisation Care England, der er en sammenslutning af private plejeudbydere, fra frivillige til store virksomheder. Han er også professor ved Buckinghamshire New University og har ledet den britiske regerings Challenge on Dementia. Så når han siger, at der er brug for flere mænd i plejesektoren, er der mange, der lytter. Blandt andet BBC’s radioprogram Today, der citerer Martin Green for at fremhæve det stigende behov for mandlige ansatte i plejesektoren. »Befolkningen bliver ældre,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.