Praktiserende læger i Nordjylland vil have flere patienter PLO i Nordjylland er sammen med regionen ved at finde en ordning for, hvordan lægerne kan tage op til 2.000 patienter. Det er nødvendigt for at undgå lægemangel, mener regional formand.

Kaj Bernth, formand for de praktiserende læger i Region Nordjylland, er træt af, at der ikke sker noget i forhold til at undgå lægemangel i Region Nordjylland. Derfor er de praktiserende læger sammen med regionen ved at finde en ordning, som indebærer, at lægerne kan tage flere patienter. »Hverken Praktiserende Lægers Organisation (PLO) eller Danske Regioner hjælper os, og derfor går jeg ind for, at vi går egne veje og finder vores egne løsninger,« siger Kaj Bernth. Helt konkret betyder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind