Overenskomstforlig på kommunalområdet prioriterer sosu’er
»Det giver det god mening, at man har prøvet at adressere så mange ressourcer, man kunne skære ud til netop sosu’erne. Det er et tydeligt signal om, at parterne har gjort, hvad de kunne for sosu'erne,« siger sundhedsøkonom Jakob Kjellberg om den nye overenskomstaftale på det kommunale område.

Overenskomstforlig på kommunalområdet prioriterer sosu’er Ny overenskomstaftale på det kommunale område giver et tydeligt signal om, at parterne har gjort, hvad de kunne for sosu'erne, siger sundhedsøkonom Jakob Kjellberg.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.