Opgaverne er fordelt – lad os fokusere på patienterne

Opgaverne er fordelt – lad os fokusere på patienterne Sundhedshusene skal være rammen om det nære sundhedsvæsen – men uden sengepladser. Dem har vi på hospitaler og på plejehjem.

Man behøver ikke at have sin egen krystalkugle for at kunne forudse, at der bliver et øget pres på sundhedsvæsenet i de kommende år. Der kommer flere kronisk syge, vi bliver ældre og ældre, og samtidig betyder bedre behandlingsformer og brugbar teknologi større forventninger og stigende efterspørgsel i sundhedsvæsenet. Skal sundhedskroner komme borgerne bedst muligt til gavn, skal vi fortsat have en klar ansvarsdeling af opgaverne i sundhedsvæsenet. Vi skal derfor organisere os, så regioner og kommuner bliver bedre til...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind