Foto: Privat

Online-kurser skal løfte den mentale sundhed i Brøndby Alle borgere i Brøndby Kommune har fået adgang til det digitale kursus ‘Åben og Rolig Online’, der kan hjælpe med at sænke stress og øge livsglæden.

Siden efteråret har Brøndby Kommunes 35.000 indbyggere og 3.500 medarbejdere haft gratis adgang til at reducere stress og hæve livskvaliteten gennem kurset ‘Åben og Rolig Online’, der anbefales af Sundhedsstyrelsen.  Særligt når det kommer til stress, var det tydeligt, at det var noget, vi skulle arbejde på. Det har vi gjort gennem forskellige tilbud som for eksempel psykologhjælp til unge og kursus til arbejdsløse borgere, der har brug for støtte til at håndtere hverdagen med angst og depression Louise Svarre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind