Nyt sundhedshus i Fredericia samler sundhedstilbud Region Syddanmark og Fredericia Kommune er blevet enige om at etablere et nyt sundhedshus i Fredericia. Sundhedshuset skal give borgerne let adgang til ydelser som vagtlæge og brystkræftscreening.

Et nyt sundhedshus med en række kommunale og private sundhedstilbud skal efter planerne rykkes ind i Sygehus Lillebælts bygninger. Med en samling af regionale, kommunale og private sundhedsydelser vil regionen og kommunen gøre det nemmere for borgerne at få den rette behandling. Det skriver Region Syddanmark. Ifølge planerne vil Fredericia Kommune købe sygehuset og hele grunden for 23 mio. kr. Regionen og kommunen vil også med tiden flytte regionens og kommunens socialpsykiatriske aktiviteter ind i sundhedshuset, og er ligeledes enige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind