Nyt projekt skal gøre UTH-rapportering nemmere Styrelsen for Patientsikkerhed har netop lanceret et pilotprojekt, der skal teste mere enkle måder at indrapportere utilsigtede hændelser.

Kan samlet rapportering af utilsigtede hændelser i kommunerne skabe bedre læring og mere kvalitet i arbejdet med patientsikkerhed i kommunerne, samtidig med at selve indrapporteringen bliver nemmere? Det skal et nyt projekt i regi af Styrelsen for Patientsikkerhed og Dansk Patientsikkerhedsdatabase kortlægge. I slutningen af april igangsatte styrelsen et pilotprojekt, der giver de medvirkende kommuner mulighed for at rapportere grupper af hændelser samlet og med færre oplysninger for hver hændelse. Det drejer sig f.eks. om hændelser af mindre alvorlig karakter vedrørende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind