Kommuner skal teste nem UTH-rapportering Styrelsen for Patientsikkerhed inviterer nu kommuner til at ansøge om at deltage i et projekt, der skal teste såkaldt samlerapportering til indberetning af utilsigtede hændelser.

Som Kommunal Sundhed skrev i maj, har Styrelsen for Patientsikkerhed lanceret et projekt, der skal gøre indberetning af utilsigtede hændelser nemmere. Metoden er såkaldt samlerapportering, det vil sige at rapportere grupper af hændelser samlet og med færre oplysninger for hver hændelse. Samlerapportering bliver muligt ved hændelser af mindre alvorlig karakter vedrørende medicinering og fald. Nu inviterer styrelsen så kommuner til at ansøge om at deltage i pilotprojektet, der skal være afsluttet og evalueret i løbet af 2017. Ansøgningsfristen er 18. august, og projektet skal...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.