Nye penge til ældre medicinske patienter – men hvordan skal de bruges? Sundheds- og ældreministeren vil give to mia. kr. til ældre medicinske patienter. Penge, som kan skabe reel forandring, hvis de bakkes op af en klar strategi og reel vilje til øget samarbejde. Men begge dele er svære at få øje på.

Hvis sundhedsvæsenet skal udnytte sine ressourcer optimalt, og hvis borgerne skal have det mest hensigtsmæssige forløb, skal opgaverne løses tæt på borgerne. Og kommuner, regioner og de centrale sundhedsmyndigheder skal arbejde sammen om indsatsen for at skabe helhed i patientforløbene. Den sang har man hørt de sidste mange år i det danske sundhedsvæsen, og det er ualmindeligt vanskeligt at være uenig i dens indhold. Der er bare ikke sket de helt store gennembrud. Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) tilføjede...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.