Nye kliniske retningslinjer skal styrke kommunale sundhedsydelser Sundhedskartellet har i samarbejde med KL udviklet fire kliniske retningslinjer, der skal kvalificere borgernes pleje- og omsorgsbehandling, og som skal sikre, at kommunernes ressourcer bliver brugt optimalt.

Den 29. oktober præsenterer Sundhedskartellet og Kommunernes Landsforening (KL) fire nye kliniske retningslinjer, der skal styrke det faglige grundlag for de kommunale sundhedsydelser. Til hver af de fire retningslinjer er der udarbejdet en instruks, som indeholder konkrete råd til kommunerne om, hvordan og på hvilke områder, de skal pleje og vise omsorg. De fire instrukser beskriver, hvordan kommunerne: Udreder patienter og forebygge indlæggelse Identificerer spisevanskeligheder efter apopleksi Tidligt identificerer behov for palliativ indsats Opstiller systematiske mål for rehabilitering Instrukserne er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind