Ny regionsklinik undrer nordjyske læger De praktiserende læger i Region Nordjylland forstår ikke, at regionsrådsformand Ulla Astman forleden lovede en ny regionsklinik i lokalradioen. Problemet med lægemangel er løst, siger de.

Da regionsrådsformand i Region Nordjylland Ulla Astman (S) forleden var i lokalradioen i Nordjylland, kom hun til at træde de lokale praktiserende læger temmelig hårdt over tæerne. Regionsrådsformanden lovede nemlig nordjyderne en regionsklinik i Aalborg by – uden først at drøfte planen med PLO-Nordjylland. »De praktiserende læger undrer sig og savner forståelse for, at regionen netop nu vælger at åbne en regionsklinik i Aalborg. En plan, som PLO-Nordjylland ikke på forhånd er blevet orienteret om,« skriver formand for PLO-Nordjylland Annemette Alstrup...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind