Nordjyske sundhedshuse står tomme Praktiserende læger i Region Nordjylland vil ikke have klinik i fire nybyggede sundhedshuse. Formanden for de nordjyske praktiserende læger kalder sundhedshusene for en fejlinvestering.

Nordjyske læger vil ikke åbne praksis i store sundhedshuse. Sådan ser situationen ud, efter at Region Nordjylland har bygget fire nordjyske sundhedshuse til en samlet pris på knap 190 mio. kr., skriver DR Nordjylland. Sundhedshusene som ligger i Hurup i Thy, Pandrup, Sæby og Brønderslev har potentielt plads til 35 praktiserende læger, men kun fire læger har valgt at flytte ind. »Det er jo dybest set en fejlinvestering. De har ikke været attraktive nok,« siger formanden for de Praktiserende Lægers...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind