Ny professor i ergoterapi og borgernære indsatser vil fokusere på hverdagslivet
»I takt med det danske sundhedsvæsens øgede fokus på det nære sundhedsvæsen og udlægning af sundhedsindsatser til kommunerne, er der særligt brug for ekspertise i aktivitetsfremmende og borgernære indsatser,« siger Karen la Cour, nyudnævnt professor i ergoterapi og borgernære indsatser.

Ny professor i ergoterapi og borgernære indsatser vil fokusere på hverdagslivet Karen la Cour er ny professor i ergoterapi og borgernære indsatser på SDU. Hun mener, at der med stigende opgaveflytning til kommunerne er brug for ekspertise i aktivitetsfremmende og borgernære indsatser.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.