Ny KL-chef glæder sig til sundheds-comeback Når Hanne Agerbak 1. november overtager Christian Harsløfs skrivebord i KL’s hus på Islands Brygge bliver det med fingre, der kribler efter igen at få lov at grave sig ned i sundhedsområdet.

I fem år har Christian Harsløf tegnet den faglige profil for sundhedsområdet hos Kommunernes Landsforening (KL), men fra november forlader han Islands Brygge for at blive direktør for Social og Beskæftigelse i Roskilde Kommune. Ny på pinden er 41-årige Hanne Agerbak, der kommer fra en stilling som chefkonsulent i Kommunekontaktrådet (KKR) i Hovedstaden. Hanne Agerbak har været 12 år i Indenrigs-, Indenrigs- og Sundheds- og Sundheds- og Forebyggelsesministeriet. Hun har blandt andet siddet i sekretariatet for strukturreformen og været leder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind