1. oktober begynder Nanna Skovgaard som kontorchef på sundheds- og ældreområdet i KL.Foto: Privat

KL ansætter ny kontorchef på sundheds- og ældreområdet Nanna Skovgaard er ny kontorchef i KL. Her skal hun arbejde med kvalitet, sammenhæng og digital sundhed på sundheds- og ældreområdet.

48-årige Nanna Skovgaard rykker fra Region Hovedstaden til KL, når hun 1. oktober begynder som kontorchef på sundheds- og ældreområdet. Her bliver hun del af et ledelsesteam på tre i KL’s Center for Sundheds- og Socialpolitik. Nanna Skovgaard er uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som enhedschef i Center for Sundhed, Enhed for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen i Region Hovedstaden. Før det har Nanna Skovgaard arbejdet som digitaliseringschef i Sundhedsministeriet med ansvar for kvalitetsfondsinvesteringer og digital sundhed. I...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.