Ny forsøgsuddannelse skal lokke flere østeuropæere ind i SOSU-faget
Rekruttering på SOSU-området blev forleden udpeget som en kommunernes 'absolutte hovedopgaver' på sundhedsområdet af Jacob Bundsgaard, formand i Kommunernes Landsforening. I Tønder og Haderslev Kommune imødegår man nu den udfordring med et skræddersyet uddannelsesforløb på SOSU-området målrettet østeuropæere.Foto: Sosu Syd

Ny forsøgsuddannelse skal lokke flere østeuropæere ind i SOSU-faget Tønder og Haderslev Kommune er klar med en ny forsøgsuddannelse inden for social- og sundhedsområdet, og uddannelsen er skræddersyet til at trække flere østeuropæere ind i faget. »Får vi skabt en model, som matcher deres behov, så tror jeg, at vi kan tilføre en betydelig ressource til SOSU-faget,« vurderer fagchef i Tønder Kommune.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind