Ny forskningsleder vil prioritere tvær­sektorielle indsatser Anneli Sandbæk er ny leder af Forskningsenheden for Almen Praksis på Aarhus Universitet. Hun vil blandt andet styrke indsatsen for de komplekse patienter med brede samarbejder i sundhedssektoren.

Den sociale ulighed i sundhed og manglen på sammenhængende forløb for de mest sårbare grupper er to af de største udfordringer for almen praksis netop nu. Sådan lyder det fra Anneli Sandbæk, der er ny leder af Forskningsenheden for Almen Medicin på Aarhus Universitet. Derfor vil den nye forskningsleder også særligt prioritere sammenhængende behandlingsforløb og samarbejder mellem almen praksis og andre aktører på sundhedsområdet i sin nye rolle. »Det vigtigste for mig som leder af Forskningsenheden i Aarhus er at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.