Miriam Toft er tiltrådt som direktør for Social, Sundhed og Omsorg i Gribskov Kommune.Foto: Pressefoto/Gribskov Kommune

Ny direktør for Social, Sundhed og Omsorg til Gribskov Miriam Toft er tiltrådt stillingen som direktør for Social, Sundhed og Omsorg i Gribskov Kommune, der samtidig har ansat en ny direktør for Dagtilbud, Skole og Beskæftigelse og udvider direktionen fra 3 til fire.

1. august tiltrådte Miriam Toft som direktør for Social, Sundhed og Omsorg. Miriam Toft har tidligere været administrerende direktør for Altiden, der er privat leverandør af velfærdsydelser og siden hun stoppede i oktober 2022 har hun bl.a. fokuseret på bestyrelsesarbejde. »En stor tak til byrådet for tilliden. Jeg anser Gribskov Kommune, som en særdeles udviklingsorienteret kommune og glæder mig til, sammen med direktion, koncernledelse og alle de dygtige kolleger, at arbejde for bedst mulig velfærd på social-, sundheds- og omsorgsområdet i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.